tiistai 23. huhtikuuta 2013

Orpolan uudet kuviot



Orpokodissa alkaa olla jo täysi härdelli päällä. Liisa lähtee huomenna kotiin, joten jään _yksin_ yhdentoista lapsen kanssa. Jep. Yhdentoista. Meillä on nyt nimittäin kaksi uutta tulokasta.

Lantini, nyt 8 päivää vanha, saapui meidän iloksemme eilen. Lantini on pieni rääpäle, ja tosi rauhallinen. Ainakin ollut nyt nämä puolitoista päivää tässä.
Lantini ja koon 56 housut.

 Hekiman nimi tarkoittaa viisautta. Hekima on jo ”iso” poika, jopa kuukauden ikäinen. Hekima tuli tänään iltapäivällä, eli ei ole ehditty häneen kauheasti tutustua vielä, mutta tänään hän ainakin oli kiukkuinen ja nälkäinen.

Hekima-rakas
 Mäkki on nyt virallisesti iso poika, eli hän on syönyt isojen kanssa ugalia eli maissipuuroa jo monta päivää ja siirtyi nyt isojen puolelle nukkumaankin. Mäkki on myös oppinut nousemaan makuulta istumaan itse, ja seisomaan tukea vasten. 

Mäkki treenaa seisomista, vähän tekniikassa on hiomista vielä...


Näitä kaikkia kolmea käy kyllä vähän sääliksi. Pikkuiset ovat menettäneet äitinsä ja joutuvat yhtäkkiä vieraiden mamojen ja valkonaamojen hoidettavaksi. Ja pikku Mäkki on vasta 10kk ja joutuu jo pitämään puolensa isoja vastaan, vaikkei osaa edes kontata. Lapsiraukat..

Loppukevennys: Adela ja Adelan kaikki neljä hammasta
 -Heli

ps. Ei, en tiedä miksi kuvat menevät venyneiksi. Mutta hei, sain sentään neljä kuvaa ladattua tänne :D

2 kommenttia:

  1. Voi näitä rakkaita,ovat kyllä niin sulosia! Adela on aivan ihana! <3 Blogiasi seuratessa ikävä sinne vaan kasvaa. No,ehkä taas jonakin päivänä pääsen sinne lapsia hellimään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kyllä he on ihania, Adelakin on niin söpö, ettei sitä tee mieli komentaa ollenkaan, kun toinen katsoo isoilla silmillään ja hymyilee neljällä hampaallaan.. :) toivotaan että pääset tulemaan vielä joku kerta :)

      Poista